Predizborni skup HDZ1990 Temeljnog ogranka Lištani-Rujani i Temeljnog ogranka Strupnić-Ljubunčić održao se u petak, 30. listopada u svadbenom salonu u Lištanima.

Na samom početku prisutnima se obratio Boro Krišto, zastupnik u Parlamentu F BiH i Predsjednik Županijskog odbora HDZ1990 HBŽ. Krišto je istaknuo kako je vrlo osjetno da smjer kojim idemo ima podršku naroda, i kako vjeruje da će se to i potvrditi za dva dana.  

Zatim se obratio Predsjednik središnjeg odbora HDZ1990 i zastupnik u Skupštini HBŽ, dr. Nediljko Rimac. Rimac je pozvao sve prisutne da ne gube nadu u bolje sutra, a ta nada je kandidat za načelnika profesor Božo Perić i kandidati za Općinsko vijeće HDZ-a 1990. Ukoliko nam date svoje povjerenje budite sigurni da će se raditi transparentno i po zakonu, a ne po kumovskim i stranačkim vezama, istaknuo je dr. Rimac. 

Na samo kraju prisutnima se obratio kandidat za načelnika, profesor Božo Perić. Istaknuo je kako ne želi prisutne obasipati prevelikim i praznim obećanjima. Biti ću načelnik svih građana, a ne samo stranačkih kolega i prijatelja.  Nadam se da ću dobiti vaše povjerenje i imati priliku dokazati da se politika može voditi i na pošten i transparentan način.

 Stoga, izađite na izbore, 2. listopada 2016. godine jer samo taj dan imate priliku stvari promijeniti na bolje, poručio je Perić.

Priopćeno je iz HDZ-a 1990 Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok