Jučer su u prostorijama PU Tomislavgrad ministar MUP-a HBŽ, gosp. Darinko Mihaljević i ravnatelj Srednje strukovne škole, gosp. Stanko Čamber potpisali primopredaju kojom je Srednjoj strukovnoj školi predano jedno vozilo za praktičnu nastavu automehaničara.

Naime, u kontaktu načelnika PU Tomislavgrad s profesorima i vodstvom Srednje strukovne škole Tomislavgrad iskazana je potreba Srednje strukovne škole za jednim rashodovanim vozilom koje bi se koristilo u praktičnoj nastavi automehaničara. Piše Tomislavcity.

Kako se pojavilo jedno takvo vozilo, načelnik PU Tomislavgrad, gosp. Ilija Jakić je pripremio sve zakonom propisane dokumente te dobio potrebne suglasnosti i danas je Srednja strukovna škola dobila vozilo koje će biti od neprocjenjive važnosti u praktičnoj nastavi automehaničara.

Ravnatelj Srednje strukovne škole, gosp. Stanko Čamber zahvalio se u svoje osobno ime, u ime profesora škole, te u ime ministra Petra Galića, koji je također dao suglasnost i podržao ovu akciju.

Ministar Darinko Mihaljević je zahvalio načelniku Jakiću koji je cijeli proces primopredaje proveo, te rekao da mu je posebno zadovoljstvo što će učenici dobiti bitno sredstvo za bolju praktičnu nastavu. Rekao je i da mu desetogodišnje iskustvo u prosvjeti govori koliko je bitno pravo nastavno pomagalo za kvalitetnije izvođenje nastave. Također je istaknuo da je ova još jedna akcija policije koja na pozitivan način sudjeluje i pomaže zajednici.

Nadamo se da će i učenici biti zahvalni te iskoristiti pruženu mogućnost za stjecanje novih znanja i kvalitetniju praktičnu nastavu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok