MUP Hercegbosanske županije raspisao je javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup zgrade u općini Glamoč za potrebe Policijske postaje Glamoč.

Kako se navodi u javnom pozivu MUP HBŽ traži prostor veličine do 350 četvornih metara koji je odmah useljiv.

Pravo sudjelovanja na ovom Javnom pozivu imaju sve pravne i fizičke osobe kao ponuđači, koji na području grada Glamoča imaju u vlasništvu građevinske objekte koji zadovoljavaju kriterije propisane Zakonom o građenju.

Ponuđači koji ispunjavaju navedene uvjete dužni su u ponudi navesti i cijenu po kojoj bi izdali u zakup svoj građevinski objekt.

Javno otvaranje ponuda biti će izvršeno 20.travnja u 12 sati od strane ovlaštenog povjerenstva, u sali za sastanke u zgradi Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ.

Ovlašteno povjerenstvo će nakon otvaranja i analize svih pristiglih ponuda, obaviti obilazak svih ponuđenih objekata i nakon toga predložiti izbor najpovoljnije ponude za zakup traženog građevinskog objekta prema navedenim uvjetima i prema najnižoj cijeni za taj zakup. Navodi se u javnom pozivu.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com
comments powered by Disqus

Najnovije županija