Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a dr. Dragan Čović danas je u Livnu održao sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegbosanske županije, na kome se prezentirala analiza kampanje, izbornih rezultata, kao i način implementacije izbornih rezultata.

Uz predsjednika Čovića, sastanku je nazočila i Borjana Krišto zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH.

Ivica Brešić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH HBŽ upoznao je predsjednika Čovića sa trenutnom političkom situacijom u županiji, ali i sa svim aktivnostima koje su rađene tijekom pozitivno vođene izborne kampanje.

Predsjednik Čović je kazao kako ovim posjetama želi iskazati punu zahvalnost Županijskim odborima, kao i svima koji su sudjelovali te doprinijeli dobrom rezultatu, kako unutar stranke tako i koalicijskim partenima koji su nastupili uz HDZ BiH kroz Hrvatski narodni sabor.

„Povjerenje koje smo dobili kroz Zajedništvo u koaliciji Hrvatskog narodnog sabora, predvođeno HDZ-om BiH, velika je odgovornost i obveza da svojim radom u sljedeće četiri godine ispunimo naša obećanja i očekivanja glasača. Glasovima koji smo dobili spriječen je pokušaj nastavka politike dekonstituiranja hrvatskoga naroda i onemogućeno je formiranje tijela vlasti protivno većinskoj hrvatskoj izbornoj volji“, poručio je dr. Čović, kazavši kako moramo nastaviti raditi na Reformskoj agendi, ubrzanju europskog puta BiH kao i izmjeni Izbornog zakona.

Posjeta svim Odborima služi kao priprema za sjednicu Predsjedništva i Središnjeg odobra HDZ-a BiH koji su zakazani za 19. studenog, na kojima će stranačka tijela  zauzeti stavove te dogovoriti daljnje korake i pravce djelovanja HDZ-a BiH.

Priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok