Članice Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača Livno s predsjednikom GO HDZ BiH Livno, Ivanom Jozićem, razgovarale su o aktualnostima političkog i društvenog života.

Ovaj prvi radni sastanak usmjeren je prema konstruktivnoj raspravi, kako bi se kroz dijalog detaljno analizirali svi aspekti djelovanja u društvu.

Predsjednica Zajednice žena HDZ BiH ,,Kraljica Katarina Kosača” Livno, Draga Krešo, osvrnula se na rad i aktivnosti u proteklom razdoblju. Zalaganje za poboljšanje uvjeta života na području općine Livno, od pojedinačnih projekata do socijalno-društvene kategorije pružanja adekvatne potpore potrebitim skupinama društva, dio su programa rada Zajednice, na kojima se nastavlja raditi još većim intenzitetom, najavile su članice.

S određenim projektima već se započelo, a u dogledno vrijeme očekuje se i dodatna angažiranost kroz rad GO HDZ BiH Livno.

Profesionalni angažman i rad u okviru svakodnevnog poslovnog okruženja, područje je na kojemu se može još izraženije promicati vrijednosti i program stranke.

Predsjednik GO HDZ BiH Livno Ivan Jozić zahvalio se Zajednici žena, na angažmanu i doprinosu kojeg kao organizacija, te ujedno i svaka pojedinačno, iskazuju u dinamičnom i zahtjevnom okruženju u kojem živimo. Ulogu žene, kao neizostavnog temelja hrvatskog društva i obitelji, nužno je,među ostalim, razvijati u političkom i profesionalnom smislu, zaključak je ovog susreta, čiji se nastavak očekuje već kroz nekoliko dana u vidu realizacije jednog od projekatakojima Zajednica žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosačaaktivno participira na području grada i svih krajeva općine Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok