Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije obavještava sve poduzetnike s područja Hercegbosanske županije da je na temelju donesene Odluke Vlada Hercegbosanske županije 12. studenoga 2019. godine u nastavku 69. sjednice Vlade Hercegbosanske županije dala suglasnost na Izmjene i dopune Programa razvoja malog gospodarstva u Hercegbosanskoj županiji putem subvencije kamate – broj 2.

Ovim Izmjenama i dopunama je omogućeno svim poduzetnicima koji imaju aktivna kreditna zaduženja, a koja se po svojoj svrsi uklapaju u uvjete Programa, da podnesu zahtjev za subvenciju kamatne stope, neovisno o tomu kada je kredit realiziran, s tim da će se refundacija kamate vršiti od trenutka potpisivanja ugovora, a ne retrogradno od dana realizacije kredita. Ministarstvo gospodarstva HBŽ poziva sve poduzetnike da prouče uvjete Programa, te da, ukoliko utvrde da se njihov poslovni poduhvat uklapa u uvjete Programa, podnesu zahtjev za subvencioniranjem kamate.

Sve informacije kao i potrebne dokumente za prijavu vezane za Program razvoja malog gospodarstva u Hercegbosanskoj županiji putem subvencije kamate možete pogledati i preuzeti u rubrici Javni natječaji.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok