Po prvi puta u organizaciji MUP-a Kantona 10, a u suradnji sa Borilačkim klubom »Black Dragon«, Tomislavgrad i IPA Hercegbosanske županije, dana, 14.12.2019. godine, u dvorani OŠ Ivan Mažuranić, Tomislavgrad, za policijske službenike MUP-a Kantona 10, održan je jednodnevni seminar borilačkih vještina.

Seminaru je prisustvovalo 50-tak polaznika MUP-a Kantona 10 i 6 polaznika MUP-a Županije Zapadnohercegovačke. Nakon seminara polaznicima su podijeljene diplome.

Voditelj seminara bio je Željko Dalić, 2. Dan Aiki Ju Jitsu, titula Renshi iz BK »Takeda« iz Belog Manastira i Yavor Dyankov, titula Shihan, policijski službenik iz Bugarske, vice predsjednik Ju Jitsu Bugarske, uz podršku Taekwon-do klub »Magone« Livno i kao domaćina Borilačkim klubom »Black Dragon«, sa voditeljem policijskim službenikom Mijom Mašićem.

Seminar je obuhvaćao tehnike privođenja, hapšenja, vezanja i pretres osoba i potpunu kontrolu sumnjivih osoba.

Polaznici seminara bili su zadovoljni prikazanim tehnikama od strane renomiranih instruktora, a gosti iz Hrvatske i Bugarske koji su tri dana boravili u Tomislavgradu bili su oduševljeni domaćinstvom i brojem polaznika.

Navode iz MUP-a K10.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok