Dragi roditelji i prijatelji, u suradnji s osnivačkom organizacijom ''Diakoniewerk'', uspjeli smo naći donatore za angažman Stručnog mobilnog tima, koji bi (u periodu 1.9.2021.- 31.12.2022.), radio s djecom iz našeg vrtića, ali i s ostalom djecom uzrasta od 3 do 12 godina, koja imaju potrebu za nekom vrstom stručne podrške.

Profil stručnjaka (logoped, psiholog, fizioterapeut, edukacijski rehabilitator i sl.) bit će određen u skladu s potrebama djece, nakon što prikupimo prijave roditelja koji su zainteresirani.

Ove sve usluge za djecu će biti besplatne.

Individualni tretmani sa stručnim suradnicima će se održavati u vrtiću ''Sunčani most II'' Livno, na kućnoj adresi djeteta ili u nekoj drugoj ustanovi koju dijete pohađa (uz prethodni dogovor s roditeljima i drugim ustanovama). Maksimalna udaljenost od vrtića "Sunčani most II" Livno  - 25 km.

Ciljna grupa su:

- djeca s teškoćama u razvoju,

- djeca iz socio-ekonomski ugroženih obitelji,

- djeca iz ruralnih područja,

- djeca iz obitelji migranata ili izbjeglica,

- djeca s problemima u ponašanju

- djeca sa zdravstvenim problemima (nakon hospitalizacije ili slično)

U mogućnosti smo ponuditi uslugu za 30 djece.

Odabir djece kojoj će biti pružena usluga bit će obavljen u suradnji s članovima stručnog tima, nakon što prikupimo i razmotrimo sve prijave.

Obrazac za prijave možete dobiti u vrtiću ili putem e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.). Obrasce možete uzeti i u dječjoj ambulanti Doma zdravlja Livno.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 15.7.2021.

Hvala Vam unaprijed što ćete ovu informaciju proslijediti roditeljima čijoj djeci je to potrebno.

Tim vrtića " Sunčani most II" Livno

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok