Na sjednici održanoj 30. srpnja 2021. godine Vlada Hercegbosanske županije donijela je Plan prijema vježbenika srednje stručne spreme IV stupanj (SSS) i Plan prijema vježbenika visoke stručne spreme za 2021. godinu koji će biti raspoređeni u tijela državne službe u Hercegbosanskoj županiji i drugim tijelima i službama iz članka 112. Zakona o državnim službenicima i namještenicima.

Prijem vježbenika srednje stručne spreme, temeljem javnog oglasa provesti će Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ, a prijem vježbenika visoke stručne spreme provesti će Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ i Agencija za državnu službu Odjeljenje u Livnu svatko u okviru svojih mjerodavnosti.

Plan prijema vježbenika srednje stručne spreme možete preuzeti OVDJE

Plan prijema vježbenika visoke stručne spreme možete preuzeti OVDJE

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com