Dana 6.9.2021. godine na području HB županije počinje nova školska godina, a tim u školu dolazi i nova generacija djece.

U cilju osiguranja sigurnog kretanja učenika u blizini škola i prometne edukacije učenika policijski službenici 0će u vremenskom periodu od 6.9.2021. - 30.9.2021. godine ispred osnovnih škola, na svom području poduzimati  preventivno - represivne mjere protiv vozača koji ne poštuju prometna pravila i propise, a posebice obratiti pozornost na sigurno kretanje učenika u vrijeme dolaska i odlaska sa nastave.

>>> AMK Livno: Obavijest za vozače i sudionike u prometu povodom početka školske godine

U vremenu od 7.9.2021. - do 1.10.2021. godine, u suradnji sa ravnateljima osnovnih škola, PP-e izvršiti će edukaciju učenika najnižih razreda, a na temu sigurnog kretanja po prometnicama.

Također, u mjesecu rujnu PP-e će pojačano patrolirati na dionicama prometnica kojima se kreće veći broj učenika prilikom dolaska i povratka sa nastave u područnim školama kao i na većim križanjima u gradskim ulicama.

Navode iz MUP-a HB županije.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com