Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada Livna, temeljem članaka 5. i 6. Odluke o zakupu poslovnih prostora, garaža i montažnih objekata i korištenju javno-prometnih i drugih javnih površina na području Grada Livna („Službeni glasnik Grada Livna“ broj: 1/20), objavljuje javni oglas za davanje poslovnih prostora u zakup prikupljanjem pismenih ponuda.

Kompletan tekst oglasa je u privitku.

JAVNI OGLAS

za davanje poslovnih  prostora  u zakup

prikupljanjem pismenih ponuda 

I.

Daju  se u zakup poslovni prostori u vlasništvu Grada Livna,  kako slijedi: 

1.    poslovni prostor u prizemlju stambeno – poslovne zgrade K.S. 8/1, Trg kralja Tomislava bb, u površini od 9 m2, početna cijena zakupa je 126,00 KM,

2.    poslovni prostor na Zelenoj tržnici, oznake „Lokacija 1“, u površni od 10 m2, početna cijena zakupa je 110,00 KM.

3.    poslovni prostor na Zelenoj tržnici, oznake „Lokacija 8“, u površni od 30 m2, početna cijena zakupa je 330,00 KM.

4.    poslovni prostor na Zelenoj tržnici, oznake „Lokacija 17“, u površni od 30 m2, početna cijena zakupa je 330,00 KM.

II.

Natjecati se mogu sve pravne i fizičke osobe koje uplate jamčevinu u iznosu od  50% od početne cijene u korist Proračuna Grada Livna kod INTESA SANPAOLO BANKE BiH, Poslovnica Livno, broj: 1549995000000368. Na javnom oglasu ne mogu sudjelovati osobe koji imaju dugovanja prema Gradu Livnu.

III.

Uz pisanu ponuda koja mora sadržavati: ime i prezime/naziv ponuđača, redni broj prostora za koji se ponuda odnosi, ponuđenu cijenu i navedenu djelatnost kojom se natjecatelj namjerava baviti, potrebno je dostaviti:

- dokaz o uplati jamčevine
- preslika osobne iskaznice (za fizičke osobe)
- preslika izvoda iz sudskog registra ne starija od mjesec dana (za pravne osobe)
- potvrdu Službe za financije i riznicu Grada Livna da ponuditelj nema dugovanja prema Gradu
  Livnu po bilo kojem osnovu

Zatvorene koverte sa pripadajućom dokumentacijom predaju se u roku od 8 (osam) dana od dana objave javnog oglasa, zaključno s 17.9.2021. godine, Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada Livna, isključivo putem prijemnog ureda  Grada Livna (šalter sala).

IV.

Ako dva ili više ponuđača ponude isti iznos, pravo prvenstva pripada onom  ponuđaču koji je prije predao ponudu. Nakon provedenog javnog oglasa, sa najpovoljnijim ponuđačem zaključiti će se Ugovor o zakupu poslovnog prostora. Budući zakupac poslovnog prostora ima obvezu po zaključenju ugovora uplatiti zakupninu unaprijed za 3 mjeseca.

V.

Otvaranje pristiglih ponuda  obavit će se u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, ured broj 23, dana 20.9.2021. godine, s početkom u 09.00 sati

VI.

Sve informacije u vezi s javnim oglasom mogu se dobiti u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Grada Livna, ured broj 23 ili na telefon br. 034/206 – 223. 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok