Na magistralnom putu M 6.1 na predjelu zvanom Bobara, općina Tomislavgrad u ponedjeljak su se u kratkom vremenskom razmaku dogodile dvije prometne nezgode u kojima su ozlijeđene četiri osobe.

Kako su izvijestili iz MUP-a Hercegbosanske županije, u prvoj nezgodi sudjelovali su 73-godišnji M.M iz Tomislavgrada, upravljajući motornim vozilom marke "VW "Golf" hrvatskih registarskih oznaka koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede i 56-godišnji S.M. iz Čapljine, upravljajući motornim vozilom marke "Peugeot" koji je također lakše ozlijeđen.

>>> Automobilom sletio u Bistricu

Vozačima je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Tomislavgrad, nakon čega je M.M. prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, na daljnje liječenje.

Na istom mjestu, 45 minuta kasnije, dogodila se druga prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali 79-godišnji I.Č. iz Tomislavgrada i 66-godišnji I.B. iz Splita s vozilom VW "Golf".

U nesreći je Splićanin lakše ozlijeđen, dok je 79-godišnjak iz Tomislavgrada zadobio teže ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Tomislavgrad prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu na daljnje liječenje.

Jedno je vrijeme na toj dionici promet bio zaustavljen, a očevid na mjestima prometnih nezgoda obavili su djelatnici PU Tomislavgrad.

Iz MUP-a Hercegbosanske županije vozačima skreću pozornost da prilagode brzinu vožnje uvjetima i stanju na kolniku i izbjegavaju rizična pretjecanja. (Fena)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok