Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavilo je preliminarnu listu korisnika sredstava koji su se javili na ponovljeni Javni poziv za Program poticaja gospodarstvu (obrtništvu i malom i srednjem poduzetništvu) u cilju ublažavanja štete uzrokovane pandemijom korona virusa.

Podnositelji prijava koji smatraju da su oštećeni mogu podnijeti prigovor Ministarstvu gospodarstva Hercegbosanske županije.  Rok za prigovore je 3 dana od dana objave preliminarne liste, odnosno do 26.11.2021. (petak). do 16:00 h.  Prigovori se podnose elektronskim putem na službenu e-mail adresu Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U naslovu e mail poruke naznačiti Prigovor na preliminarnu listu.

Preliminarnu listu korisnika koji su se javili na ponovljeni Javni poziv za Program poticaja gospodarstvu (obrtništvu i malom i srednjem poduzetništvu) u cilju ublažavanja štete uzrokovane pandemijom korona virusa možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok