U sklopu 13. (ovaj put za Kamešnicu nesretnog) kola 2. nogometne lige FBiH – jug, nogometaši Kamešnice su na Bilom Polju ugostili  FK Klis iz Buturović Polja te izgubili rezultatom od 1:3.

Iako se znalo da gosti iz Buturović Polja ove sezone igraju odličan nogomet, što pokazuje i položaj na tablici, te da su u prvih pet kola ostvarili čak pet pobjeda s odličnom gol razlikom nogometaši Kamešnice su u ovom dvoboju priželjkivali sva tri boda.

Kamešnica je dobro otvorila utakmicu, nizale su se prigode no lopta nije htjela u gol sve do 17. minute kada Šehić radi oštar prekršaj nakon kojeg sudac dosuđuje jedanaesterac. Siguran izvođač za Kamešnicu je Pavo Čeko.

U 25. minuti Pavo Čeko je na asistenciju mladog Ante Padre mogao povisiti na 2:0 no nažalost lopta ipak nije završila u golu.

Kako to obično biva u nogometu kada ne iskoristiš svoje prigode stiže kazna. Na 1:1 poravnava Kudra, iskusni nogometaš Klisa nakon nespretne reakcije obrane Kamešnice.  Na odmor se odlazi s rezultatom od 1:1.

U 52. minuti gosti postižu svoj drugi pogodak, ovaj put strijelac je Šimunović.

Nakon primljenog pogotka Kamešnica sve karte baca u napad, radi se pritisak no golova nema. Bilježimo izgledne prigode Pave Čeke u 61. i 73. minuti no nažalost najboljem prošlogodišnjem strijelcu lige se na vratima ispriječio odlični vratar Klisa Vrače.

U 83. minuti obrana Kamešnice gubi koncentraciju te radi grešku koju Čukle pretvara u treći pogodak Klisa.

Na kraju možemo reći da su gosti zaslužno pobijedili iako je sve moglo i drugačije završiti da su napadači Kamešnice bili malo koncentriraniji.

U 14. kolu Kamešnica putuje u Konjic gdje će odigrati utakmicu protiv vodeće ekipe lige FK Igmana.

 NK Kamšenica

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok