Udruga "Naš Hajduk " iz Splita organizirali su  u petak javnu tribinu u Tomislavgradu gdje je prezentiran rad udruge te je proveden postupak učlanjivanja za tekuću godinu.

Kako je za Fenu kazala njihova koordinatorica za Tomislavgrad Ana Brnas, akcija učlanjivanja u Udrugu je započela u prijepodnevnim satima  u centru Tomislavgrada nasuprot središnjeg spomenika poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima u liku kralja Tomislava nakon čega je nastavljeno tijekom večeri na tribini u jednom tomislavgradskom svadbenom salonu.

Iako im vremenske prilike nisu išle na ruku , to nije spriječilo pristup 150 novih članova udruge a kako kaže koordinatorica  , postupak se nastavlja kroz cijeli idući tjedan nakon čega se upisnine nose u njihovo sjedište u Splitu.

Doznaje se da je cijena godišnje članarine za maloljetnike iznosila 50 KN (12,5 KM), a za odrasle 100 KN (25 KM).

Također je Brnas prenijela događanja na javnoj tribini gdje su predstavnici Udruge svoje nove i stare članove te simpatizere sa ovih prostora upoznali sa funkcioniranjem udruge , odnosno  što oni trenutno znače za HNK Hajduk  nakon što su preuzeli od tvrtke Tommy 24,53 %  njihove dionice.

Inače ,preuzimanjem dionica Udruga „ Naš Hajduk „ je pokrenula  akciju prikupljanja sredstava za otkup tih preuzetih dionica a jedna od tih metoda je kroz postupak učlanjivanja gdje su prošle godine završili sa brojkom od 43 000 članova.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok