Jučer je na Gradskom stadionu Zgona u Livnu, pred oko 300 gledatelja, odigrano 17. kolo Druge lige jug, u kojem su naši seniori ugostili HNK Kupres.

Prvo poluvrijeme nije bilo baš atraktivno publici na Zgonima jer se igralo većinom na sredini terena. Vrijedi izdvojiti pokušaje Pere Čolaka i Filipa Čačije, koji su u 28. odnosno 37. minuti zaprijetili gostujućem vrataru.

U drugo poluvrijeme momčad Zlatka Čondića ušla je puno agresivnije, odlučnije i konkretnije. Presing i dobra igra su se kapitalizirali u 56. minuti kada pogađa Pere Čolak na asistenciju Dalibora Omazića. Do dvostrukog vodstva čekalo se još 15 minuta: u 70. minuti susreta prekrasno pogađa Mateo Velić, a uposlio ga je odličnom loptom Senedin Hadrović. Samo dvije minute kasnije zabija i Filip Čačija, a drugu asistenciju upisuje Omazić. Točku na i postavlja Domagoj Duvnjak u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Moramo istaknuti i duboko se zahvaliti Konjici koja je danas bila nevjerojatna sa svojom 90-minutnom podrškom! Momci su svoje navijanje okrunili bakljadom, dimnim bombama i transparentima, proslavljajući tako svoju petu godinu postojanja.

U idućem kolu naši su seniori slobodni.

NK Troglav

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok