Tristotinjak gledatelja, mahom djece, pozdravilo je Vatrene na javnom treningu u ponedjeljak navečer na Hitrec Kacijanu.

Izbornik Zlatko Dalić dobio je prvi pljesak na toj funkciji u našoj zemlji, a igrači podršku za utakmice s Grčkom. Iako je veći dio dana padala kiša, sat prije treninga je stala, što je dodatno pospješilo atmosferu.

Budući da je na stranici HNS-a isprintano gotovo 1000 ulaznica očito je, ipak, kiša utjecala što su neki odustali od posjeta Maksimiru. Izbornik Zlatko Dalić radio je s 22 igrača, a kolonu je kod trčanja predvodio njegov pomoćnik Ivica Olić. Milan Badelj nije stigao, pregled u Firenci pokazao je istegnuće bedrenog mišića drugog stupnja, što znači da će 3-4 tjedna biti izvan travnjaka. Mario Mandžukić radi po posebnom programu. Pišu Sportske novosti.

Dalićev kadar tako su: vratari Subašić, L. Kalinić i Livaković; obrambeni igrači Vrsaljko, Lovren, Vida, Mitrović, Nižić, Strinić, Leovac i Pivarić; veznjaci Brozović, Modrić, Rakitić, Rog, Pašalić, Bradarić i Vlašić; te napadači Perišić, Kalinić, Kramarić i Rebić.

Prije početka treninga glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko predao je Luki Modriću nagradu za najboljeg nogometaša u regiji, koju mu je dodijelila Sportska konferencija, nedavno održana u Sarajevu, gdje je Zorko bio predstavnik Hrvatske.

Davor Šuker podsjetio je reprezentativce tijekom dana u AS-u, ali nije bio na treningu,. na kojem smo vidjeli Marijana Kustića, donedavnog dopredsjednika HNS-a, čiji je mandat u mirovanju. Iako hoda uz pomoć štaka, budući da mu je nedavno pukla tetiva, Kustić je najavio i put u Pirej s reprezentacijom, gdje će biti gotovo cjelokupno vodstvo Saveza. Nedavno je Kustić u našem listu konstatirao da se u HNS-u potrebne velike promjene pa će imati o čemu razgovarati.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok