Gina Maria Schumacher (20), kćer slavnog vozača formule 1 Michaela Schumachera (48), privukla svojom izjavom ogromnu pažnju na ceremoniji dodjele priznanja najboljim jahačima u konjičkom sportu.

Dvostruka svjetska prvakinja je na svečanosti u Münchenu održala kratak govor u kojem je spomenula roditelje, oca Michaela i majku Corinnu. Njezina je izjava odjeknula kao bomba i mediji su je brzo prenijeli. Prenosi Večernji.hr.

- Zahvaljujem žiriju, ali posebno roditeljima na ljubavi koju mi daju svaki dan - rekla je Gina Maria te izazvala veliku pozornost javnosti.

Njezina izjava u kojoj spominjanje oca koji joj "svaki dan daje ljubav" glasno je odjeknula, jer se zadnje četiri godine gotovo ništa ne zna o Michaelovom zdravstvenom stanju.

Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 teško se ozlijedio na skijanju u francuskim Alpama 29. prosinca 2013. godine. Michael Schumacher je tada glavom udario u kamen.

Nekoliko je mjeseci bio u komi, a zatim je iz bolnice u Grenobleu prebačen u dom u Genevi. Obitelj se popuno izolirala od javnosti i posljednje četiri godine ne zna se ništa o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera.

Izjava kćerke dala je nadu i ohrabrenje fanovima svjetskog prvaka da se Michaelovo zdravstveno stanje popravlja.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok