Jedan od najjaktivnijih Vatrenih na krovu autobusa reda vožnje "Srce vatreno", od zagrbačkog aerodroma do Trga bana Jelačića, Domagoj Vida, nije prestao slaviti s razdraganim navijačima koji su hrvatsku nogometnu reprezentaciju dočekali duž čitave spomenute trase, nakon osvajanja srbrne medalje na SP-u u Rusiji.

Vida pritom nije pretjerano mario za vlastitu sigurnost na krovu autobusa, no jedan čovjek jest - Zlatko Dalić. Dok je vida pozivao navijače da mu se pridruže u pjesmi i slavlju, Dalić je primijetio da Domagoju prijeti i činjenica da bi mogao izgubiti ravnotežu pa je onako očinski, pružio ruku i uhvatio svojeg igrača diskretno za majicu, pridržavajući ga da se ne oklizne, za svaki slučaj. Piše Gol.hr.

Zlatko Dalić jednostavno ne prestaje svojim gestama izazivati divljenje svih, a ova posljednja, samo je još jedan dokaz o koliko brižnom i staloženom čovjeku i velikom treneru se radi. Jučer je pogotovo Vatrenima na slavlju trebala očinska figura, a Dalić je spremno preuzeo i tu ulogu.

Najvećem hrvatskom treneru svih vremena, u pridržavanju Vide u jednom trenutku se pridružio i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Kad ti netko tako čuva leđa, doista se i možeš opustiti kao što je to jučer najviše činio Domagoj Vida. Još jednom, bravo Vatreni!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok