Nakon remija s Engleskom u Ligi nacija pred našom je nogometnom reprezentacijom prijateljski ogled s Jordanom sutra na Rujevici.

Bit će to prigoda da gledatelji napune tribine i pozdrave srebrne sa Svjetskog prvenstva, no izbornik Zlatko Dalić od ove utakmice ipak očekuje više. Javlja HRT.

Trebamo dati šansu svim igračima, očekujem lijepu posjetu, dobru utakmicu i našu pobjedu, rekao je Dalić te otkrio sastav za prijateljsku utakmicu. Igrat će od prve minute: Livaković - Bartolec, Vida, Lovren, Milić - Badelj, Pašalić, Rog - Kramarić, Rebić, Pjaca.

Ući će potom Mitrović i Jedvaj na stoperskim pozicijama, Bradarić u vezi, te Livaja i Santini naprijed, otkrio je sastav Dalić, koji očekuje pobjedu peotiv Jordana, koji je nedavno odigrao 0:0 u gostima kod Albanije.

Ne znamo puno o Jordanu. Mi smo njima veliki motiv žele nas pobijediti, pa treba utakmicu shvatiti krajnje ozbiljno. Pogotovo jer već dugo mi nismo pobijedili, kazao je Dalić. 

Želimo pun stadion i da ćemo pobijediti Jordan te da će naši navijači uživati, dodao je Domagoj Vida koji će prvi put biti kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok