Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine sudjelovali su na turniru “Futsal Week” u Poreču.

U četiri susreta bosanskohercegovači hakleri pobijedili su Grčku, remizirali s Kuvajtom i Slovenijom, dok su poraženi od Mađarske u prvom kolu.

Potvrđena kvaliteta

Izbornik Ivo Krezo kaže da su igrači pokazali kvalitetu:

- Možemo biti zadovoljni onim što je naša ekipa pokazala u Poreču, posebice jer ova vrsta dugo nije igrala utakmice. Igrači koji su i prije bili u reprezentaciji potvrdili su kvalitetu, ali isprobali smo i neke nove na koje se definitivno može računati - kazao je izbornik futsal reprezentacije BiH te se osvrnuo i na odigrane utakmice:

- Protiv Mađarske smo bili u egalu na poluvremenu, u drugom razdoblju smo brzo primili dva pogotka. Pokušali smo se vratiti u utakmicu s vratar-igračem, ali nismo uspjeli i protivnik je zasluženo pobijedio. U drugom kolu remizirali smo s reprezentacijom Kuvajta iako smo dominirali tijekom cijele utakmice. Protiv Grčke odigrali smo najbolju utakmicu i zasluženo pobijedili, a igrači su pokazali kvalitetu i protiv Slovenije kada smo uspjeli nadoknaditi zaostatak od dva gola - naglasio je izbornik Krezo.

Slijedi još provjera

Izbornik ističe da će stručni stožer futsal reprezentacije BiH do službenih utakmica provjeriti još malonogometaša:

- U predstojećem razdoblju nastojat ćemo napraviti što širu bazu igrača i još ćemo neke isprobati. Moderni futsal ne može se igrati s pet-šest igrača i moramo ih imati što više na raspolaganju. Tražit ćemo rješenja i među mlađim malonogometašima, potreban nam je još jedan kvalitetan pivot - kazao je na kraju izbornik futsal reprezentacije Bosne i Hercegovine Ivo Krezo. (Večernji)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok