Na prvenstvu BiH u kickboxu, discipline light contact i full contact, održanom 9.3.2019. godine u Mostaru borci KBK „Golden Glory“ Livno su ponovili uspjehe iz prethodnih godine osvojiviši tri zlatna i dva srebrena odličja.

Josip Semren u kategoriji -94 kg seniori  i Adin Bajrić u kategoriji +74 kg juniori su novi-stari prvaci u disciplini light contact.

U istoj disciplini kategorija -57 kg stariji kadeti, međusobno finale Vlado Krezo i Ivan Križan su odlučili ždrijebom, Krezo zlato, Križan srebro, a najmlađi borac Mirko Mandić u kategoriji -42 kg kadeti je osvojio srebrnu medalju.

Na ovom natjecanju borci KBK „Golden Glory“ Livno su ostvarili devet pobjeda te samo jedan poraz.

Zahvaljujući zalaganju trenera Elvedina Bucka Babića, a unatoč teškim uvjetima u kojima klub funkcionara, borci KBK „Golden Glory“ Livno su na najboljem putu da ponove uspjehe iz prošle godine kada su sa četiri natjecanja u Livno donijeli ukupno 39 odličja. Na prvenstvu  je sudjelovalo 150 boraca iz 32 kluba.

Sljedeća prilika za osvajanje novih odličja za borce KBK „Golden Glory“ Livno je međunarodno natjecanje „Balkan open“ koje se održava 23. i 24. ožujka 2019. godine u Tešnju.

Također, iz kluba pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i vježbaju sa najboljima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok