Dana 03.05.2019 godine u Livnu je održana sportska aktivnost mreVUŽ HBŽ-a "Zaigraj za mreVUŽ".

Ovoga puta smo okupili više od 70 srednjoškolaca iz cijele županije. Učesnici su se natjecali u dva sporta, nogomet i odbojka kroz mješane ekipe,u kojima je bio ravnomjeran broj momaka i djevojaka. Sportski duh nije izostao, ali rezultat je bio u drugom planu dok je u prvi plan došlo upoznavanje i druženje. Aktivnost i druženje je završeno podjelom zahvalnica i  zajedničkim zagrljajem svih učesnika.

Ovim putem se zahvaljujemo svim učesnicima koji su došli s pozitivnom energijom i nadamo se s istom otišli s ove aktivnosti.

Predsjednik mreVUŽ HBŽ-a Dominik Jureta rekao je: Aktivnosti "Zaigraj za mreVUŽ" je jako dobro prošla s čim će se složiti i sami učesnici ove aktivnosti. Sto se tiče same organizacije i pripreme aktivnosti najveći posao je pripao  PR Mreže Milici Papak i meni. Aktivnost je bila isplanirana nekih mjesec i pol prije, sama finalizacija ideja i planova dešavala se kroz dva tjedna prije same aktivnosti.

Veliko hvala svim školama koje su se odazvale samoj aktivnosti i zahvaljujem se svim srednjoškolcima koji su svojim ponašanjem, pozitivnom energijom i otvorenošću pokazali da samo resurs a ne problem ove županije i ove države.

Također se zahvaljujem Ministarstvu znanosti, prosvjete, kulture i športa  koje je osiguralo prijevoz za sve učesnike iz drugih gradova i Općini Livno koja nam je dala na korištenje GŠD Dalibor Perković-Dali. Veliko hvala sponzorima koji su također pomogli organizaciji ove aktivnosti a to su: Pavić doo, Z&F doo Livno i Grafos Livno.

 

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok