Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić vratio se u Rusiju gdje je ostvario najveći uspjeh hrvatskog nogometa, osvojio 2 mjesto na svjetskom prvenstvu prošle godine. Povod povratka je predstavljanje njegove knjige, "Rusija naših snova".

- Godinu dana je od početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, od našeg velikog uspjeha. Ponovo velike emocije, velika sreća i ponos. Jako sam sretan zbog ove knjige. Ovo što mi sad ponovno proživljavamo, prisjećamo se tih lijepih trenutaka, može biti samo na ponos svima nama, rekao je Dalić. Javlja HRT.

Na predstavljanje knjige došao je i izbornik ruske nogometne reprezentacije Stanislav Čerčesov, koji je svojim dolaskom iskazao veliko poštovanje Zlatku Daliću.

- Ispao je veliki gospodin, pojavio se i bio podrška nama. Nije lako izgubiti u svojoj državi od Hrvatske u četvrtfinalu, ali on je to sportski podnio, ponovno nam čestitao i hvala mu na tome, rekao je Dalić.

Izbornik je također na predstavljanju rekao i kako ne misli još dugo biti trener.

- Prevelik je to stres, troši čovjeka, a ima i važnijih stvari u životu od rezultata utakmice. Obitelj, prijatelji, sve ono što sam zapustio zbog nogometa, rekao je Dalić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok