Hrvatska nogometna reprezentacija će na Europskom prvenstvu 2020. igrati u skupini D zajedno s Engleskom i Češkom, te pobjednikom kvalifikacijskog turnira na kojem će igrati Srbija, Škotska, Norveška i Izrael. Izbornik Zlatko Dalić zadovoljan je ždrijebom, a posebno ga veseli utakmica s Engleskom.

- Ponovno Englezi, ponovno velika utakmica i otvaranje s njima. Mislim da možemo proći skupinu, što je naša ambicija - rekao je izbornik za HRT i dodao:

- Nama je sad prva utakmica s Englezima najvažnija, ne moze biti ljepše otvaranje od toga. Onda slijede dvije lakše utakmice, mi znamo što je nama cilj - proći skupinu.

Mogući treći suparnik je Srbija, koja će igrati dodatne kvalifikacije na turniru na kojem još sudjeluju Škotska, Norveška i Izrael.

- Svi su nezgodni, pogotovo Srbija, a tu su i Škoti koji su domaćini. Imat ćemo dovoljno vremena za analize. Ono što je najvažnije je što ja vjerujem u ekipu, vjerujem u sebe da možemo napraviti dobar posao. Prenosi Večernji.hr.

- Nama je prva utakmica najvažnija. Opet na Wembleyju, ne može biti bolje i ljepše, barem za nas. Nakon toga slijede dvije lakše utakmice u kojima moraju tražiti svoju šansu - rekao je Zlatko Dalić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok