Gradonačelnik Livna Darko Čondrić upriličio je svečani prijem za hrvatskog atletičara, Livnjaka, Filipa Mihaljevića zbog iznimnih sportskih uspjeha s naglaskom na nedavno osvojenu brončanu medalju u bacanju kugle na Europskom dvoranskom natjecanju u poljskom Torunu.

Ovo je Filipova druga bronca u njegovoj kolekciji medalja s velikih natjecanja. Osvajanjem brončane medalje postao je tek drugi hrvatski atletičar s medaljom dvoranskih europskih prvenstava.

Na njegov uspjeh ponosni su svi Livnjaci a čestitke je, na svečanom prijmu, uputio gradonačelnik Čondrić. Kazao je da je ovo prije svega veliki uspjeh Mihaljevića u njegovoj sportskoj karijeri za koju vjeruje da će nastaviti uzlaznom putanjom.

„Livnjaci promoviraju Livno svojim uspjesima, posebno športskim. Znamo što je napravio naš Zlatko Dalić svojim uspjehom na svjetskom prvenstvu. A evo Filip godinama postiže dobre rezultate u atletici u bacanju kugle i ovo treće mjesto na europskom prvenstvu je ogroman rezultat. Vjerujemo da će tih rezultata u narednim natjecanjima biti još“, kazao je gradonačelnik Čondrić.

Mihaljević je zahvalio gradonačelniku na prijmu .

„ Ja sam ponosni Livnjak i to će uvijek ostati prisutno u mom srcu a gesta da sam na prijmu kod prvog čovjeka mog grada je dokaz da se mi Livnjaci uvijek držimo zajedno i da smo ponosni jedni na druge“, kazao je Mihaljević .

Posebno je istaknuo da je gradonačelnik Čondrić kao liječnik sudjelovao u njegovom oporavku nakon ozljede čije ga je mišljenje, kako je kazao, uputilo ka bržem ozdravljenju na čemu je iznimno zahvalan.

Gradonačelnik Čondrić je Filipu Mihaljeviću u znak poštovanja prema postignutom rezultatu osvajanja bronce na europskom dvoranskom prvenstvu u bacanju kugle i samim tim predstavljanja Livna u najboljem svijetlu uručio monografiju Franjevačkog samostana Gorica u Livnu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok