U prostorijama zgrade Vlade HBŽ Gordana Nakić, ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa ugostila je sportaše TKD kluba Magone Livno, trenera Vedrana Ćubelu i predsjednika kluba Augusta Orlovića povodom izborenog nastupa na Europskom kadetskom i U21 prvenstvu koje će se održati od 24. do 27. kolovoza 2021. godine u Tallinnu (Estonija).

Na Europskom prvenstvu za kadete i Europskom prvenstvu za mlađe seniore (U21) TKD kluba Magone, grad Livno, Hercegbosansku županiju i Bosnu i Hercegovinu predstavljati će:

Marija Orlović u kategoriji kadetkinja do 51 kg,Nino Šeremet u kategoriji kadeta do 65 kg, Matej Orlović u kategoriji mlađih seniora  do 63 kg, Petra Ždero u kategoriji mlađih seniora do 57 kg i Sara Tičinović u kategoriji mlađih seniora do 62 kg.

Dok njihovi vršnjaci odmaraju od školskih obveza Marija, Nino, Matej, Petra i Sara svakodnevno imaju tri naporna treninga, jer kako reče predsjednik kluba August Orlović do medalja se dolazi na treningu, a na natjecanje se samo ode po njih.

Samim plasmanom na Europsko prvenstvo ova ekipa je već ostvarila vrhunski rezultat na kojemu im čestitamo uz želju da se iz Estonije vrate s puno lijepih dojmova te svim onim što potajno priželjkuju i napornim radom zaslužuju.

Nerijetko vrhunski rezultati naših mladih sporta ša ostaju u sjeni i nezapaženi.  Kako i sad ne bi bilo tako javnost treba znati da ovi sportaši već imaju ostvarene vrhunske rezultate koje su, uz pomoć svojih trenera, postigli višegodišnjim napornim radom.

Navode iz Vlade HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok