Livanjke i Livnjaci danas su poslali važnu poruku: vrijeme za promjene i to prave promjene!

Pobjedili smo strah nadom. Pobjedili smo negativnu, samodopadnu politiku pozitivnom vizijom. Pobjedili smo u cijelome gradu, na svim biračkim mjestima, ali nismo uspjeli pobjediti šačicu lopova.

Zahvaljujemo svim biračima što su izišli na izbore, osobito onima koji su Božu Perića podržali za načelnika i u njemu prepoznali čovjeka s novim pristupom politici, politici s nultom stopom tolerancije prema korupciji.

>>> Čelan: Nastavljamo raditi; HDZ 1990: Pokradeni smo

Nažalost, vladajući u Livnu ne odustaju od politike krađe i korupcije. Po ustaljenoj su praksi na 5 izbornih mjesta: Golinjevu, Podgradini, Podhumu, Orguzu i Prologu „ubacili“ preko 1.000 glasačkih listića i tako potpuno poništili volju livanjskih birača. Tako je, npr., izlaznost u Prologu, selu u kojem je osnovna škola zatvorena, zbog odlaska žitelja iz sela, izlaznost 89% -489 birača, a u cijelom selu ne živi ni stotinjak ljudi. U Mišima, selu slične veličine i broja žitelja kao Golinjevo, izišlo je 80 birača, što je realnost, a u Golinjevu 460 birača.

Mi smo poduzeli prve korake i podnijeli prigovore Općinskom izbornom povjerenstvu.

Pozivamo pravne institucije, osobito sudstvo i policiju, u Livnu, da poduzmu korake i napokon stanu na kraj krađi izbora!

Također pozivamo stanovnike Golinjeva, Podgradine, Podhuma, Orguza i Prologa da smognu hrabrosti i prokažu lopove te javno kažu koliko ih stvarno živi i izlazi na izbore u tim selima!

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok