Predstavnici Uprave ŠGD HBŠ d.o.o. Kupres na čelu s direktorom Mariom Mašićem u srijedu su 21.07.2021. godine predstavnicima Uprave za šumarstvo HBŽ ispred zgrade ŠGD HBŠ u Kupresu, na korištenje, uručili tri nova terenska vozila i 10 nadzornih kamera.

Temeljem sporazuma kojeg su potpisali Ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva HBŽ, Uprava za šumarstvo HBŽ i Šumskogospodarsko društvo HBŠ d.o.o. Kupres dogovorena je suradnja kroz pružanje podrške i opreme u cilju uspješnijeg provođenja aktivnosti Uprave za šumarstvo prilikom zaštite državnih šuma na području Hercegbosanske županije. 

Na sastanku je dogovoreno da će Hercegbosanske šume preko svojih patrolno-promatračkih timova koji su ujedno zaduženi za nadziranje određenih rajona vršiti dojavu svih uočenih nepravilnosti unutar pojedinog šumskogospodarskog područja sve s ciljem što kvalitetnije zaštite šumskog područja.

Ispred ŠGD HBŠ sastanku su nazočili direktor Mario Mašić, izvršni direktori Ilija Musić i Ivan Petrović te predstavnici Uprave za šumarstvo Vlado Soldo i Dražen Bilokopa.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com