Izvješćujemo Vas da su djelatnici PU Livno podnije izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Livnu protiv J.E. rođen 1998.godine u Splitu, nastanjen u Sinju, zbog postojanja osnivane sumnje da je počinio KD " Napad na ovlaštenu službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti" iz čl. 359 KZ F BiH.

Naime, dana 20.11.2021 godine oko 02,55 sati ispred diskoteke u ul. Župna Želimira u Livnu, J.E. se u alkoholiziranom stanju ponašao agresivno, ometao postupanje policijskih službenika PP Livno, zanemario više upozorenja da prestane ometati policijske službenike, te nastavio sa istima uključujući psovke i uvrede policijskom službenicima, a potom jednog od policijskih službenika napao, na način da ga je sa obje ruke otvorenim dlanovima udario u grudi, pri čemu je policijski službenik pao na tlo, nakon čega je od drugih policijskih službenika prijavljeni J.E. stavljen pod kontrolu.

Na osnovu opisane djelatnosti J.E. je svojim ponašanjem ostvario sva obilježja KD" Napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti " iz čl. 359 KZ BiH.

Priopćeno je iz MUP-a HB županije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok