U zgradi Vlade Hercegbosanske županije danas je ministrica znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, Gordana Nakić zajedno s predstavnicima resornog ministarstva održala sastanak s izaslanicom za obrazovanje, Marom Ikić, iz agencije za obrazovanje i internacionalizaciju OeAD.

Na sastanku je dogovoreno kako će austrijska agencija za obrazovanje i internacionalizaciju OeAD podržavati primjenu strateškog dokumenta Poboljšanje kvalitete i relevantnosti stručnog obrazovanja i obuke u Bosni i Hercegovini na osnovu zaključaka iz Rige 2021.-2030. u cilju nastavka dijaloga kako bi obrazovni sustavi u BiH za sebe mogli identificirati prioritete i težišta u postizanju kvalitete i relevantnosti u srednjem stručnom obrazovanju na osnovu definiranog akcijskog plana u strateškom dokumentu, a sve to u cilju podizanja kvalitete strukovnog obrazovanja i konkurentnosti naših učenika na tržištu rada.

Također, na sastanku je dogovoreno kako će se suradnja Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije s OeAD-om nastaviti i u budućnosti

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok