Ovaj vikend, u subotu 21.10.2017. održan je međunarodni turnir u taekwondo-u "22. Livno Open" u Livnu za uzraste mlađih kadeta, kadeta i juniora.

Na ovom najstarijem turniru u Bosni i Hercegovini i drugom u Republici Hrvatskoj nastupilo je 320 natjecatelja, 35 klubova sa teritorija BiH i RH.

Livanjski se Magone uspio izboriti za 16 medalja i to 4 zlatne, 6 srebrnih i 6 brončanih.

Zlatne medalje su ovojili Petra Ždero, Sara Tičinović, Petar Dolić i Kristijan Čeko, srebrne su osvojili Martina Tolo, David Kovačić, Anel Jahjefendić, Andrea Kasalo, Ana Mišić i Kristijan Orlović dok su brončane osvojili Amar Ortaš, Veronika Dolić, Zoran Karaula, Sara Alčelebić, Luka Tičinović i Petar Perković.

U ekipnom plasmanu Magone je osvojio drugo mjesto, prva je bila ekipa iz TKD Marjan a treća iz TKD Zadra.

U kategoriji mlađih kadeta Magone je zauzeo treće mjesto, u kadetkinjama također treće mjesto dok je u juniorima zauzeo drugo mjesto.

Hvala svima koji su pomogli organizirati "22. Livno Open" , svima koji su nas dosli bodriti i podrzavati, nadamo se da se vidimo jos dugi niz godina u nasem gradu i sto vecem broju.

Pred Magone-om je mjesec velikih turnira, od 02.-05.11. Europsko juniorsko prvenstvo na Cipru (Larnaca), zatim 10.-12.11. Balkansko prvenstvo u Turskoj (Edirne) te od 11.-12.11. Croatia Open G1 turnir u Hrvatskoj (Zagreb).

Priopćeno je iz TKD Magone Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok