Taekwondo reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je u Španjolsku na Europsko kadetsko i Europsko juniorsko prvenstvo koje će se održati u španjolskom gradu Marina D'Or u periodu 01.10-06.10.2019, kadetsko prvenstvo počinje 01.10, a traje do 03.10, dok juniorsko prvenstvo počinje 04.10, a završava 06.10.

Na kadetskom prvenstvu nastupiti će i 10 reprezentativaca Bosne i Hercegovine: Saša V. Knežević, Ivica Mihaljević, Marija Jokić, Sara Pidro, Sejdo Hureumović, Hamza Bahtanović, Sabina Balić, Maja Dolić, Sejla Čatić i Emir Radeljaš gdje će pokušati izboriti svoj plasman u konkurenciji 500 natjecatelja iz čitave Europe.

Kadetsku reprezentaciju BiH vode treneri reprezentacije Mladen Ristić i Vedran Ćubela.

Na juniorskom prvenstvu nastupit će 13 reprezentativaca Bosne i Hercegovine: Amar Hadzagic, Ziko Simeunovic, Nadina Mehmedovic, Veronika Dolic, Lorena Dzepic, Sara Ticinovic, Petra Zdero, Martina Tolo, Anto Dzepic, Zorana Sandic, Ivana Sarenac, Ibrahim Djonko i Dzejla Makas gdje ce svoj plasman pokusati izboriti u konkurenciji 600 natjecatelja.

Juniorsku reprezentaciju BIH predvoditi ce treneri juniorske reprezentacije Ibrahim Kolja i Ivan Krajina.

Taekwondo klub Magone Livno ima 7 predstavnika na ova dva prvenstva.

Priopćeno je iz TKD "Magone" Livno.

Pratite Livno Online na Facebooku, Twitteru, Instagramu ili Youtube-u

Komentari se objavljuju u realnom vremenu i Livno Online ne može se smatrati odgovornim za izreceno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.Ukoliko ne posjedujete email adresu u polje za email adresu upišite abc@abc.com