Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavilo je preliminarnu listu korisnika sredstava Programa poticaja gospodarstvu (obrtništvu i malom i srednjem poduzetništvu) u cilju ublažavanja štete uzrokovane pandemijom korona virusa.

Kod poslovnih subjekata, za koje je Porezna uprava F BiH naznačila, da u sastavu osnovnog poduzeća postoje registrirane poslovne jedinice, čije se šifre djelatnosti ne uklapaju u Program, izvršena je dodatna provjera, u smislu da su provjerene šifre radnih mjesta, koje su navedene u obrascu za prijavu osiguranja JS3100, te je ukupan broj uposlenih korigiran, odnosno umanjen za broj djelatnika čije se šifre radnih mjesta ne uklapaju u Program.

Podnositelji prijava koji smatraju da su oštećeni mogu podnijeti prigovor Ministarstvu gospodarstva Hercegbosanske županije.  Rok za prigovore je 3 dana od dana objave preliminarne liste, odnosno do 02.07.2021. (petak). do 16:00 h.  Prigovori se podnose elektronskim putem na službenu e-mail adresu Ministarstva gospodarstva Hercegbosanske županije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U naslovu e mail poruke naznačiti Prigovor na preliminarnu listu.

Preliminarnu listu korisnika sredstava možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok